Strada Albişoara, proaspăt reparată, din nou inundată după ploaie. Nivelul apei a depăşit pe alocuri jumătate de metru

Strada Albişoara a fost salvată de inundaţii, iar canalizarea pluvială a trecut testul cu brio. Aşa suna declaraţia plină de speranţă a pretorului sectorului Râşcani, Vlad Melnic, făcută la sfârşitul lunii septembrie. Speranţele pretorului au fost însă spălate de ultima ploaie, pentru că şi de această dată Albişoara a fost inundată. Nu au ajutat nici cele 120 de milioane de lei, cheltuiţi pentru reparaţia ei. Nivelul apei a depăşit pe alocuri jumătate de metru, iar unele maşini au rămas blocate.

Oamenii care se aflau în zonă le-au întins câte o mână de ajutor şoferilor rămaşi blocaţi în mijlocul drumului. Pe reţelele de socializare internauţii au postat imagini de la faţa locului.

Am încercat să aflăm dacă pretorul Vlad Melnic este de aceeaşi părere şi după ploaia de joi. Contactat de Publika TV, pretorul nu a răspuns la telefon, iar secretara lui ne-a anunţat că acesta se află într-o şedinţă, însă a trimis în inspecţie o echipă de la „Exdrupo” pentru a evalua situaţia şi ne-a recomandat să discutăm cu ei. Reprezentanţii „Exdrupo” nu ne-au răspuns la telefon.


Preluat de la: Publika.md