Soția polițistului criminal din Minneapolis a intentat divorț și cere să îi fie protejată familia și copiii

Soția polițistului care l-a ucis pe George Floyd în Minneapolis a intentat divorț, conform unui comunicat al unui cabinet de avocatură din zonă, relatează CNN, citat de digi24.ro.

Kellie Chauvin, soția lui Derek Chauvin, ofițerul de poliție care l-a ucis cu sânge rece pe George Floyd stând cu piciorul pe gâtul său timp de opt minute în timp ce acesta era la pământ și nu putea să reacționeze, a intentat divorț.

„Aseară am discutat cu Kellie Chauvin și cu familia ei. Este devastată de moartea lui George Floyd, iar toate gândurile sale se îndreaptă spre familia sa, cei dragi lui și toți cei care suferă din cauza acestei tragedii. Ea a cerut disoluția mariajului ei cu Derek Chauvin”.

Femeia a cerut, de asemenea, ca familia și copiii să îi fie lăsați în pace și să le fie acordată siguranță și intimitate. Ea a precizat că fiii săi sunt dintr-o altă căsătorie și că nu are copii cu Chauvin.

Derek Chauvin a fost arestat, vineri, și acuzat de crimă de gradul trei și omor prin imprudență de gradul doi în cazul morții lui George Floyd.

CITEȘTE ȘI: Proteste violente în Minneapolis: Oamenii sunt înfuriați de moartea unui bărbat de culoare


Preluat de la: Publika.md