Şor, despre declarațiile lui Slusari: ”Nu ne căsătoriți înainte de vreme”

Nu ne căsătoriți înainte de vreme, fără a lua în calcul opinia noastră. Este reacția liderului Partidului Șor, Ilan Șor, la postarea vicepreședintelui Legislativului din partea Platformei DA, Alexandru Slusari, care a scris sâmbătă pe pagina sa de Facebook că acesta ar fi bătut palma cu Igor Dodon pentru crearea unei noi majorități în Parlament. Ilan Șor a catalogat declarațiile lui Slusari drept speculații.

„Nu am vrut să vorbesc despre asta cel puțin până la alegeri, însă speculațiile în vederea creării unei noi coaliții, cresc. Vreau să vă spun să vă liniștiți și nu ne căsătoriți înainte de a ne întreba, cel puțin pe noi despre acest lucru.”, a afirmat președintele partidului politic „Șor”, Ilan Șor.

Alexandru Slusari a scris pe Facebook că Igor Dodon și Ilan Șor ar fi bătut palma pentru crearea unei noi majorități în Parlament, iar acest lucru ar fi asigurat de votul celor patru deputați care au părăsit vineri grupul parlamentar PRO MOLDOVA.

Deputații vizați, Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc, Eleonora Graur și Ruxanda Glavan nu ne-au răspuns la telefon pentru a comenta situația. Iar purtătorul de cuvânt al candidatului independent, Igor Dodon, Ludmila Muntean, a spus că declarațiile oponenților politici sunt nimic altceva decât speculații și falsuri.


Preluat de la: Publika.md