Șoferul care a spulberat o femeie de 43 de ani și a dat bir cu fugiții, identificat și reținut de poliție

După câteva ore de căutări, șoferul care a spulberat o femeie de 43 de ani și a dat bir cu fugiții, a fost identificat și reținut de poliție. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din orașul Ungheni. Făptașul a declarat oamenilor legii că în timp ce conducea a simțit că a mers peste ceva, însă, nu s-a oprit să vadă.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Călărași, Cristina Vicol, deocamdată nu se cunoaște dacă șoferul era băut la volan sau cum victima a ajuns pe traseu. Amintim că tragedia s-a produs vineri seara, în jurul orei 20:00, pe un traseu din localitatea Bahmut, raionul Călărași. Apelul la 112 a fost făcut de un trecător, care a observat victima cum zăcea pe carosabil.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit pe traseu bucăți din trupul victimei, urme de ulei de răcire pe traseu, dar și bucăți de plastic din automobil. Șoferul a părăsit locul accidentului. 

Pe marginea acestui incident a fost deschisă o cauză penală, iar șoferul a fost reținut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă peste 42 de mii de lei amendă, până la 240 de ore de muncă în folosul comunității sau până la doi ani de închisoare.


Preluat de la: Publika.md