ȘOCANT! Video cu momentul în care frații Cordineanu sunt UCIȘI la nuntă

 Cei doi frați au fost împușcați cu sânge rece, la nunta fratelui mai mare, chiar de către unul dintre apropiații familiei. Ucigașul a părăsit locul crimei de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, notează Jurnal.md.

În imaginile video apare Radu Cordineanu, moldoveanul stabilit de mai mulți ani în Rusia, care cu o zi înainte și-a jucat propria nuntă. Persoana cu care discută este chiar ucigașul, Vladimir Deveataev, invitat la nuntă.

Deveataev a fost dat afară din local, după ce s-a certat cu Filip, fratele lui Radu. Puțin mai târziu, cel din urmă a ieșit afară să-i vorbească ceva lui Deveataev, însă discuția a degenerat. Filip s-a năpustit asupra lui Deveataev și l-a doborât la pământ. La scurt timp însă a venit o mașină din care a coborât fratele lui Vladimir Deveataev, Alexei. El i-a dat lui Vladimir un pistol, din care acesta, fără ezitare, a tras în cei doi frați.

Camerele de supraveghere au surprins două din cele șapte focuri despre care raportează presa din Rusia. Ambele au fost făcute în direcția lui Radu. Filip Cordineanu a sărit în ajutor fratelui mai mare, dar a fost și el împușcat. Cei doi au murit pe loc.

Totul s-a întâmplat la un club-hotel din Moscova, care a fost luat în chirie pentru trei zile. Atât urma să se țină cheful. La câteva ore după omor, frații Deveataev au fost reținuți. Potrivit presei ruse, aceștia se află în arest pentru 60 de zile. Mama lor, Ana Deveataeva, este ales local din partea Partidului „Edinaya Rossia”. Cei doi nu ar fi avut antecedente penale. 


Preluat de la: Timpul.md