Show despre magia sărbătorilor de iarnă. TNOB invită copiii la un spectacol de Crăciun interactiv și inedit

Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu” anunţă un spectacol de Crăciun într-un nou format pentru cei mai mici spectatori. Părinţii împreună cu picii sunt aşteptaţi în 3 ianuarie la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu” din Capitală, unde vor avea parte de cel mai interactiv şi creativ show despre magia sărbătorilor de iarnă.

Organizatorii anunţă că în cadrul show-ului copiii vor primi o baghetă interactivă magică cu ajutorul căreia vor dirija evenimentele pe ecran, astfel ajutând eroii basmului. Tot cu bagheta, picii vor mai chema şi fulgii de zăpadă. Ba mai mult, copiii vor împodobi pomul de Crăciun împreună cu personajele spectacolului şi vor admira dansuri după ultimele tendinţe de pe reţelele de socializare.

Organizatorii susţin că acesta este un nou format de spectacol pentru copii, care include personaje tradiționale şi interacţiunea cu personaje digitale de pe ecran. Spectacolul în limba română va avea loc în 3 ianuarie, ora 13:00, iar în limba rusă acesta va avea loc la ora 17:00. Copiii până la 5 ani au dreptul de acces în baza biletului procurat de către un adult cu condiția că aceștia vor sta în brațe.


Preluat de la: Publika.md