Sheriff Tiraspol nu i-a dat nici o șansă formației Dinamo-Auto: scorul partidei 6-0

Sheriff Tiraspol nu i-a dat nici o șansă formației Dinamo-Auto în meciul etapei a 6-a a Diviziei Naționale de fotbal. „Viespile” s-au impus cu 6-0 și au revenit pe primul loc în clasament.

Atacantul liberian Peter Wilson a deschis scorul în minutul 23. La sfârșitul primei reprize, columbianul Frank Castaneda a dublat avantajul gazdelor.

În minutul 60, atacantul camerunez Anatole Abang și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.
Peste încă 10 minute, Dinamo-Auto a rămas în inferioritate numerică, după ce Artiom Fiodorov a primit al doilea cartonaș galben și implicit și cel roșu pentru un fault. Senegalezul Ousmane N’Diaye a înscris pentru 4-0.
Finalul de meci i-a aparținut, însă, lui Anatole Abang, care a marcat încă de două ori și și-a completat hat-trick-ul.

ZORAN ZEKIC, antrenor Sheriff Tiraspol: „Sunt mulțumit de rezultat, dar în ceea ce privește jocul, am încă multe întrebări, mai ales dacă vorbim despre prima repriză. Am discutat cu băieții. Desigur, sunt încă multe probleme. Cu așa atitudine, nu putem juca în cupele europene. ”

Sheriff Tiraspol este lider în clasament cu 18 puncte acumulate din tot atâtea posibile. Petrocub Hâncești este pe locul doi 16 puncte , iar Sfântul Gheorghe Suruceni completează podiumul, cu 12 puncte la activ, însă echipa lui Sergiu Cebotari va juca diseară, contra lui FC Florești.

 


Preluat de la: Publika.md