Sheriff Tiraspol a dispus pe teren propriu de Sfântul Gheorghe Suruceni în meciul restanță din etapa a 11-a

Divizia Națională a revenit după o pauză 3 luni. În primele două meciuri din noul an s-au marcat 8 goluri.

Sheriff Tiraspol a dispus pe teren propriu de Sfântul Gheorghe Suruceni în meciul restanță din etapa a 11-a. „Viespile” s-au impus cu scorul de 4-1. Pentru gazde au marcat grecul Dimitrios Kolovos de două ori, columbianul Frank Castaneda și malianul Adama Traore. Sfântul Gheorghe Suruceni a înscris golul de onoare în minutul 81 prin noua-achiziție Nicolai Solodovnicov.

Milsami Orhei la fel a început anul cu victorie. „Vulturii” s-au impus în fața formației Speranța Nisporeni într-un meci restanță din etapa a 21-a a Diviziei Naționale. În partida jucată la Vadul lui Vodă, Milsami a învins cu scorul de 3-0. Toate golurile au fost marcate în prima repriză. Alexandru Antoniuc și Vadim Bolohan au înscris din penalty, iar Dan Pîslă a stabilit rezultatul final.

„Nu ne-am așteptat că Speranța va juca în acest meci cu o așa o componență. Nu știu din care motive, probleme cu legitimarea poate. Nu cunosc. Ne-am așteptat la o partidă mai tensionată și ne-am pregătit la maxim pentru asta. Până la urmă, însă, am obținut o victorie lejeră”, a spus Serghei Dubrovin, antrenor Milsami Orhei.

Speranța Nisporeni nu a avut lotul complet pentru această partidă, neavând niciun fotbalist pe banca de rezerve.

„Avem probleme cu pregătirea fizică și probleme de lot. Am jucat astăzi cu tineri, care au fost aruncați în luptă fără acea practică de joc. Dar asta e fotbalul. O să lucrăm în această direcție și o să facem o analiză ca să ne fie totul clar”, a menţionat Alexandru Glinca, antrenor Speranța Nisporeni.

Etapa cu numărul 22 a Diviziei Naționale este programată deja săptămâna viitoare, în perioada 23-25 februarie. Capul de afiș va fi meciul Zimbru Chișinău – Sheriff Tiraspol, iar într-o altă partidă Sfântul Gheorghe Suruceni se va confrunta cu Milsami Orhei.


Preluat de la: Publika.md