Sezonul estival 2024, deschis la „Teatrul de Vară”: „O seară magică pe melodiile lui Ion Aldea Teodorovici”

Astfel, cu ocazia redeschiderii stagiunii de vară, la „Teatrul de Vară”, din Parcul „Valea Morilor”, a avut loc o seară magică și plină de emoții, într-o atmosferă de primăvară încântătoare, pe melodiile inconfundabile ale lui Ion Aldea Teodorovici, rememorând miilor de oameni prezenți la spectacol de talentul inconfundabil al mareului artist.

Prezentă la eveniment, viceprimarul Angela Cutasevici a declarat că, sezonul estival 2024 nu putea începe mai frumos de atât, adunând la un loc, un spectacol memorabil și oameni frumoși.

„Este de datoria noastră, a tuturor, să ținem vie memoria oamenilor emblematici ai neamului nostru, iar Ion Aldea-Teodorovici este unul dintre aceștia”, a declarat Angela Cutasevici.

În actualul sezon estival, Primăria Capitalei va organiza la „Teatrul de Vară” evenimente culturale de calitate pentru locuitorii și oaspeții Capitalei, urmând să ofere iubitorilor de frumos noi oportunități de a participa până în toamnă la concerte/activități de divertisment și cultură în aer liber”, se arată în comunicatul emis de Primăria Municipiului Chișinău.


Preluat de la: Unimedia.info