Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău își extinde programul de lucru

Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău își prelungeşte programul de lucru cu publicul de luni, patru ianuarie. Modificările au fost operate pentru a putea prelua mai multe cereri și solicitări de la cetățeni.    

Astfel, serviciile consulare pentru acte notariale, pentru acte de stare civilă, pașapoarte, vize și sesiuni privind jurământul de credință vor putea fi solicitate de luni până vineri, între orele 08:00 și 13:00 şi de la 14:00 și 16:00. Eliberarea documentelor de stare civilă și vize se va face, la fel, de luni până vineri, între orele 08:00 și 13:00. Totodată, cetățenii își vor putea ridica pașapoartele pe tot parcursul săptămânii lucrătoare, între orele 14:00 și 16:00.

Serviciile vor fi disponibile doar pe baza programării prealabile. Cei care vor veni la secția consulară trebuie să poarte obligatoriu mască de protecție, să nu aibă febră, tuse sau respirație dificilă și să păstreze distanța fizică de minimum un metru și jumătate. În sala de așteptare se vor putea afla concomitent cel mult opt persoane.


Preluat de la: Publika.md