Se apropie o furtună magnetică puternică

O furtună magnetică puternică se așteptă pe 25-26 februarie.

Experții recomandă să evitați efortul fizic în aceste zile, precum și să fiți atenți la în privința stării voastre.

O furtună magnetică este rezultatul interacțiunii vîntului solar cu cîmpul magnetic al Pămîntului. Furtunile durează de la câteva ore până la cîteva zile, iar intensitatea lor, potrivit meteorologilor, ne afectează în mod direct fizic și psihologic.

Pe 25 februarie, va începe o furtună magnetică de două zile cu o amplitudine de aproximativ 5 puncte, care este considerată o furtună magnetică puternică.

Ce ar trebui să faceți în timpul furtunii magnetice din 25-26 februarie

Atenție la sănătate și odihnă: Este posibil să aveți nevoie de mai multă odihnă și relaxare în timpul unei furtuni magnetice. Aveți grijă de sănătatea voastră fizică și emoțională, acordați timp pentru somn.

Evitați stresul și tensiunea: Încercați să evitați situațiile care pot provoca stres sau tensiune. Aceasta poate include evitarea situațiilor de conflict sau a supraîncărcării în urma muncii în timpul unei furtuni magnetice.

Încercați să evitați activitatea fizică, mai ales dacă simțiți o creștere a simptomelor meteorologice.
Evitați consumul excesiv de cofeină, alcool și alte stimulente. În timpul unei furtuni magnetice, reacția dumneavoastră la acestea poate fi mai sensibilă și acest lucru poate crește efectele negative.


Preluat de la: Noi.md