Scene de groază la o benzinărie din oraşul Floreşti. Doi tineri au fost bătuţi cu bestialitate, iar unul din ei a ajuns la spital

Scene desprinse parcă din filmele de acţiune la o benzinărie din orașul Florești. Doi tineri au fost bătuți cu bestialitate de către un individ de 28 de ani. În consecință, una din victime, un tânăr de 25 de ani a ajuns la spital cu mai multe vânătăi.

Conflictul dintre cei trei a fost surprins de camerele de supravegheri din benzinărie, iar imaginele video au fost trimise redacției noastre de către un telespectator fidel. Din imaginile video se vedec cum agresorul avea  în mână un obiect din metal, iar pe neprins de veste a început să-l lovească pe tânărul de 19 ani.

Victima a căzut jos, iar în ajutor i-a venit prietenul său, care la fel, a fost lovit cu bestialitate de către individ. Potrivit poliției, incidentul a avut loc în data de 16 ianuarie. Deocamdată, nu se cunoaște care ar fi fost motivul de la care a degenerat conflictul.

Pe marginea acestui incident a fost pornită o cauză penală, iar poliția urmează să stabilească toate circumstanțele. Agresorul a fost reținut pentru 72 de ore, iar în cadrul audierilor și-a recunoscut vina. 

Ulterior, acesta a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.


Preluat de la: Publika.md