SCANDAL cu final tragic la Bucureşti. Un bărbat a fost împuşcat mortal de poliţişti, după ce acesta a ieşit dezbrăcat şi-a ameninţat vecinii cu cuţitul

Incident în miez de noapte într-un bloc din Sectorul 1 al Capitalei: un bărbat îmbrăcat sumar a ieşit pe hol şi şi-a ameninţat vecinii cu mai multe cuţite, informează adevarul.ro.

Alertaţi, oamenii legii au venit la faţa locului, iar la vederea echipajului, acesta a fugit, fiind prins la alt etaj.

„În această dimineaţă, în jurul orei 04.00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1, a sesizat că un bărbat dezbrăcat, aflat doar în lenjerie intimă, ameninţă pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuţite.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, care, după câteva minute, l-au localizat pe bărbat. 

Din primele date a rezultat ca la vederea poliţiştilor bărbatul a devenit violent şi a reuşit să îi lovească, ulterior fugind, a comunicat Poliţia. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească şi i-a ameninţat, motiv pentru care, după somaţie, unul din poliţişti a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l. A fost solicitat un echipaj de prim ajutor.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cadavrul urmează să fie ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

 

 


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie