Salvare miraculoasă: Pilotul și cîinele său au înotat pînă la mal după prăbușirea avionului 

Los Angeles Times a relatat că un bărbat neidentificat și cîinele său sînt în siguranță după ce avionul monomotor Piper PA-32 Cherokee Six pe care îl pilota s-a prăbușit în Oceanul Pacific, în apropiere de Rancho Palos Verdes, California.

Sergentul Jeffrey Velasco de la Departamentul șerifului din Los Angeles a declarat că apelul privind prabușirea avionului a fost primit la ora locală 17:20, pe 14 aprilie.

Incidentul a avut loc la aproximativ 150-200 de metri în largul mării, în apropiere de Donald Trump National Golf Club din Los Angeles, iar un martor a sunat la 911.

O echipă de salvamari și paramedici a fost trimisă la fața locului. Cu toate acestea, bărbatul și animalul său de companie au reușit să ajungă singuri la mal. În mod miraculos, aceștia nu au fost răniți în urma accidentului.

Avionul s-a scufundat, iar scafandrii au încercat să îl localizeze, dar nu s-a reușit salvarea aeronavei, care a fost fabricată în 1981.

Incidentul este încă în curs de investigare, iar circumstanțele prăbușirii sînt încă neclare, dar accidentul aviatic este catalogat drept „accident cauzat de probleme la motor”.


Preluat de la: Noi.md