Ronaldo, testat din nou pozitiv la COVID-19. Starul portughez va rata meciul cu FC Barcelona din UCL

Cristiano Ronaldo a fost din nou testat pozitiv la COVID-19, la nouă zile după un prim rezultat similar. Informația a fost confirmată de presa italiană și cea spaniolă.

Astfel, fotbalistul lui Juventus Torino, va fi nevoit să stea în carantină încă cel puțin 10 zile, așa cum prevede legislația din Italia. În aceste condiții, jucătorul va rata meciul Liga Campionilor, de pe 28 octombrie, cu FC Barcelona. Asta înseamnă că duelul dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi nu va mai avea loc.

Primul test la COVID-19, fotbalistul lusitan la făcut înaintea meciului dintre naționalele Portugaliei și cea a Suediei din Liga Națiunilor.

Federația Portugheză de Fotbal a anunțase atunci printr-un comunicat că starul echipei a fost testat pozitiv.

Ulterior, Ronaldo a zburat cu un avion privat la Torino, de unde a fost preluat de o ambulanță, care l-a transportat până la domiciliu.

Aflat în izolare, lusitanul nu pierde timpul în zadar. El și-a schimbat look-ul, după ce s-a tuns chel, iar recent a postat pe Instagram imagini filmate de partenera sa, Georgina Rodriguez. În filmuleț, Ronaldo apare în timp ce face exerciţii pe bicicletă și ascultă muzică.


Preluat de la: Publika.md