Ronaldinho, mesaj emoționant după ce a fost pus în libertate: Mingea este dragostea vieții mele

După ce a ieșit din pușcăria paraguayană, unde a stat în detenție împreună cu fratele său, celebrul fotbalist Ronaldinho Gaucho a dezvăluit că prima sa amintire este strâns legată de fotbal. Brazilianul a ținut un discurs emoționant, în care a spus că primul lucru de care își aduce aminte este mingea. Fostul jucător al naționalei Braziliei a postat și un teaser al noului său documentar, ce va apărea în următoarea perioadă.

„Mingea este dragostea vieții mele. Când am mingea la picior, lumea se oprește în loc. În acele momente nu mă mai gândesc la altceva. „

Deși s-a retras oficial din activitate în 2018, gândurile lui sunt în continuare legate de fotbal.

„Nu trece vreo zi în care să nu mă gândesc la stadioanele pline cu suporteri. Fotbalul, dintotdeauna, a fost viața mea.”

Ronaldinho a trecut peste o perioadă delicată din viața sa. Fostul star al Barcelonei și fratele său au fost arestați în primăvară pentru deținere de pașapoarte false. Cei doi au petrecut o lună în spatele gratiilor, apoi alte 4 în arest la domiciliu, într-un hotel luxos din Paraguay.

Ei au fost eliberați în această săptămână și vor trebui să plătească 200 de mii de dolari.

De-a lungul carierei de fotbalist, Ronaldinho a fost legitimat la FC Barcelona în perioada 2003-2008, reușind să câștige 2 titluri de campion al Spaniei, tot atâtea Supercupe ale Spaniei și a cucerit o dată Liga Campionilor. Grație prestațiilor sale impresionante, în 2005, brazilianul a cucerit Balonul de Aur.

El a mai jucat pentru cluburi mari din Europa precum Paris Saint-Germain sau AC Milan. Și-a trecut în palmares și Cupa Mondială din 2002, după ce reprezentativa Braziliei a învins, în finală, naționala Germaniei.

CITEȘTE ȘI: Ronaldinho a fost pus în libertate după cinci luni și jumătate de arest preventiv


Preluat de la: Publika.md