Riscă până la 4 ani de închisoare. Fapta ruşinoasă pe care a comis-o un locuitor al Capitalei (VIDEO)

Un bărbat din Capitală, în vârstă de 46 de ani, a fost reţinut de oamenii legii după ce a furat dintr-o farmacie un telefon mobil. Acţiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Cazul dat a avut loc la sfârşitul lunii septembrie. Bărbatul, în timp ce se afla în farmacie şi profitând de faptul că nu este văzut, a sustras un telefon, care a fost lăsat pentru câteva minute de către o farmacistă.

Prejudiciul cauzat victimei a fost estimat la 5600 de lei.

Potrivit Poliţiei, individul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare.

Astfel, urmare a acțiunilor întreprinse de către forţele de ordine, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat, reținut și escortat la inspectorat, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, comunicând că a văzut telefonul mobil lăsat fără supravehere, l-a luat, după care a părăsit locul comiterii infracțiunii.

Actualmente, individul este cercetat penal în stare de libertate pentru furt. Acesta riscă o amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.


Preluat de la: Publika.md