REVOLTĂTOR. Un taximetrist a bruscat o femeie și copilul acesteia: Care este cauza

O mamă cu un copil a fost împinsă de şofer cu forța din mașina de taxi. Incidentul s-a produs miercuri în sectorul Botanica al Capitalei. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a postat un filmuleţ pe pagina sa de socializare. 

Femeia a refuzat să discute cu echipa noastră de filmare. Totuşi, în mesajele scrise în privat, ne-a povestit ce s-a întâmplat: a chemat un taxi prin aplicație mobilă, a indicat două destinații, a coborât la prima, l-a anunţat pe șofer că revine, iar, după ce a revenit peste 10 minute, șoferul i-a cerut să achite călătoria și a încheiat comanda. Pasagera a refuzat să iasă din maşină, iar taximetristul l-a împins pe ea și fiul ei de 8 ani.

Poliția ne-a comunicat că șoferul a fost identificat, după ce pasagera a depus plângere. Bărbatul riscă să fie amendat cu 1 500 de lei.

Despre acest caz va fi sesizată şi Agenția pentru Protecția Consumatorului. Reprezentanţii parcului de taxi ne-au spus că şoferul a fost eliberat din serviciu și că vor conlucra cu organele de drept, în procesul de investigaţii.


Preluat de la: Publika.md