REVOLTĂTOR! Momentul în care un copil este trântit la pământ de un părinte în zona unui parc (VIDEO)

Caz revoltător în municipiul Hunedoara din România. Un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, scrie stiripesurse.ro.

Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:30, în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, bărbatul a fost identificat. Acesta s-a adeverit a fi în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara. Individul a povestit oamenilor legii că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

Potrivit unor surse judiciare, autorul este în anchetă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara. Acesta va fi reţinut, iar astăzi se vor face propuneri de arestare preventivă. Individul a agresat atât băiatul din imagini, cât şi propriul fiu.

Starea baiatului este stabilă, el nu are leziuni traumatice osoase sau musculare. Acesta urma să rămână internat până astăzi.

Pe acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe, iar persoana bănuită urmează a fi reținută pentru 24 de ore.


Preluat de la: Publika.md