Renato Usatîi s-a lansat în campania electorală. Cu ce mesaje a venit către alegători

„Voi veți decide, eu voi acționa”. Cu acest mesaj s-a lansat în campania electorală candidatul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi. În discursul ținut atât în limba română, cât și în rusă, Usatîi promite că prioritățile sale pentru următorii patru ani vor fi lupta împotriva corupției și modernizarea țării. În opinia lui, președintele trebuie să fie în slujba poporului.

Spre deosebire de contracandidaţii săi, Usatîi s-a lansat mai modest. El a ieșit singur în fața camerei de filmat, fără susținători, și a spus că vrea să aducă schimbarea în Moldova.
 
„Schimbarea înseamnă îmbunătățirea vieții oamenilor. Schimbarea înseamnă un sistem de educație și sănătate calitativ. Schimbarea înseamnă crearea locurilor de muncă și revenirea migranților acasă. Schimbarea înseamnă majorarea pensiilor și salariilor”, a declarat Usatîi. 

Candidatul promite să modifice sistemul raional de administrare şi să elaboreze proiecte în susținerea tinerilor, prin acordarea locuințelor cu dobânda anuală de zero la sută. Renato Usatîi a mai spus că va elabora un plan concret de modernizare a țării.

”Fără un astfel de plan nu poate reînvia economia, agricultura, transportul. Fără acest plan, în țară nu vor fi construite fabrici, fără de care nu poate supravețui nicio țară normală”, a spus liderul formațiunii ”Partidul Nostru”.

Usatîi a spus că dacă va ajunge președinte, va dizolva legislativul și va cere alegeri parlamentare anticipate. El va opta pentru realații bune atât cu vestul cât și cu estul.

Renato Usatîi va fi numărul unu în buletinul de vot.

 


Preluat de la: Publika.md