REGLĂRI de CONTURI ca în filme în raionul Floreşti. Un bărbat a venit la poarta unui gospodar şi l-a AMENINŢAT cu o grenadă

Şi-a ameninţat consăteanul cu un obiect asemănător cu o grenadă de luptă de model F-1. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani din satul Băhrinești, raionul Florești, care a mers la poarta unui gospodar de 54 de ani cu care era în relaţii ostile, l-a ameninţat şi a fugit într-o direcție necunoscută.

În urma investigaţiilor, suspectul a fost reținut pe teritoriul unei stații PECO din apropierea satului MărculeștiÎn urma percheziției corporale efectuate, polițiștii au depistat și ridicat obiectul cu care acesta și-a amenințat consăteanul și l-au remis Centrului tehnico-criminalistic şi expertiză judiciară al IGP, pentru a stabili dacă se atribuie obiectul ridicat la categoria munițiilor.

Poliţia a iniţiat o cauză penală pentru ameninţarea cu omor. Bărbatul a fost reținut şi riscă o amendă de până la 20.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau până la 3 ani de închisoare.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie