Regina Elisabeta a II-a și-a lansat propria marcă de gin. Cât costă o sticlă

Regina Elisabeta a II-a este o mare iubitoare de gin, iar acum a scos la vânzare propria marcă. Gin-ul reginei este realizat din frunzele care se găsesc în curțile de la Palatul Buckingham. Ideea comercializării unui brand propriu de gin a venit din cazua fondurilor pierdute odată cu lipsa turiștilor. Din cauza pandemiei de coronavirus, Palatul Buckingham, precum și alte reședințe regale, și-a închis porțile pentru public.

Regina Elisabeta a II-a obișnuiește să servească un pahar de gin ămpreună cu o felie de lămâie în fiecare zi, înainte de ora 15:00. Se poate observa că regina iubește această băutură, iar a cum a început să comercializeze propriul brand de gin, porivit Elle.

Pandemia de coronavirus a afectat foarte tare turismul. Palatul Buckingham, precum și alte reședințe regale, nu a mai fost deschis pentru public din luna martie. Drept urmare, fondurile pierdute din cauza lipsei turiștilor trebuiau acoperite. În acest context, Royal Collection Trust, fundația Reginei Elisabeta a II-a care se ocupă de protejarea Royal Collection, a lansat propria marcă de London dry gin în magazinele regale.

Ginul scos pe piață de către Palatul Buckingham este infuzat cu citrice și note ce provin de la 12 plante și este făcut cu verbena de lămâie, fructe de păducel, frunze de dafin și frunze de mur culese din grădina reședinței Reginei Elisabeta a II-a.

„Grădinile de la Palatul Buckingham reprezintă un habitat pentru 30 de specii de păsări și pentru mai bine de 250 de plante sălbatice. Plantarea copacilor de mur a fost făcută în Anglia în timpul lui James I, iar obiceiul continuă și astăzi, cu 40 de specii diferite care cresc în grădinile Palatului.”, a transmis Royal Collection Trust prin intermediul unui comunicat de presă.

Având în vedere toate acestea și prețul este pe măsură. O sticlă din marca de gin a reginei costă 40 de lire și toți banii care vor fi încasați din vânzarea băuturii respective vor ajunge la Royal Collection Trust, care se ocupă de conservarea, îngrijirea și promovarea tuturor activităților realizate de Royal Collection.

Palatul Buckingham se va redeschide publicului începând cu data de 23 iulie, iar ginul va fi servit și în cadrul evenimentelor oficiale găzduite aici.

„Din 23 iulie veți putea vizita Castelul Windsor, Palatul Holyroodhouse, The Royal Mews de la Palatul Buckingham și cele mai noi expoziții de la Galeria Reginei din Londra și Edinburgh,” a fost anunțat pe site-ul Royal Collection Trust.

Însă, ginul comercializat de către Palatul Buckingham se livrează doar pe teritoriul Marii Britanii, scrie b1.ro.


Preluat de la: Publika.md