Răspunsul prințului William cînd a fost întrebat despre starea lui Kate

„Vă supăraţi dacă vă întreb cum se simt soţia şi copiii dumneavoastră?” a fost întrebat prinţul de Wales de o femeie.

El a răspuns: „Toţi sînt bine, mulţumesc. Da, sîntem bine”, a întărit el. Prinţul de Wales, moştenitorul Coroanei britanice, şi-a reluat angajamentele oficiale la 18 aprilie, după o pauză în care a fost alături de soţia şi copiii săi.

Prinţesa Kate a dezvăluit într-o înregistrare video, la 22 martie, că suferă de cancer, fără a preciza natura acestuia, dar a spus că a început chimioterapia preventivă şi a mărturisit că a fost un „şoc uriaş”. În mesajul său, prinţesa a precizat că i-a luat ceva timp pentru a le da vestea copiilor săi şi pentru a le explica boala sa „într-o manieră adecvată”.

Anunţul bolii sale a pus capăt, de asemenea, unor săptămîni de zvonuri nebuneşti care au circulat pe reţelele sociale cu privire la starea ei de sănătate. Kate a suferit în ianuarie o operaţie abdominală de natură neprecizată. Iniţial, s-a spus că prinţesa va avea nevoie de o recuperare destul de îndelungată, pînă după Paştele catolic. La sfîrşitul lunii martie, cuplul princiar şi copiii lor nu au participat la tradiţionala slujbă de Paşte de la capela St George din vestul Londrei, care a avut loc la o săptămînă după anunţul că prinţesa suferă de cancer.

Kate nu a mai apărut în public de cînd a anunţat că a fost diagnosticată cu cancer. Pe 23 aprilie, Kate a postat pe reţelele sociale o fotografie a fiului ei cel mic, Louis, pentru a marca ziua de naştere a acestuia. Luni, prinţul şi prinţesa de Wales au dezvăluit, de asemenea, o fotografie inedită cu ocazia aniversării nunţii lor.


Preluat de la: Noi.md