Rapperul Kanye West, perdant în cursa pentru Casa Albă, anunță o altă candidatură pentru anul 2024

Rapperul Kanye West şi-a anunţat în această vară candidatura la preşedinţia SUA, iar înainte de rezultatele finale ale scrutinului şi-a anunţat o nouă candidatură pentru 2024 la Casa Albă, scrie libertatea.ro.

Cursa este strânsă pentru Casa Albă, iar rezultatele alegerilor prezidențiale din SUA nu sunt aşteptate azi, însă un lucru este sigur: rapperul Kanye West nu va avea reședința în biroul oval din 20 ianuarie 2021, notează publicaţia nişată pe industria muzicală, Consequenceofsound. Potrivit sursei citate, Kanye West a adunat 50.000 de voturi la votul popular în cele 12 state în care numele său a apărut pe buletinul de vot. Kanye West a dat de înţeles, într-un mesaj postat pe Twitter, că va candida şi la alegerile prezidenţiale din 2024.

La scurt timp de la anunţul privind candidatura la alegerile prezidenţiale, soția lui Kanye, Kim Kardashian-West, a spus că soțul ei se confruntă cu un episod bipolar şi a cerut “compasiune şi empatie”. “Cei care înțeleg boala mentală sau tulburarea compulsivă știu că familia nu are putere (asupra bolnavilor) decât dacă sunt minori. Cei care nu sunt conștienți sau nu o văd de departe pot face judecăți și nu înțeleg că este în sarcina individului să ceară ajutor, orice ar încerca familia și cei dragi.

Cei care îl cunosc pe Kanye știu că cuvintele sale nu sunt întotdeauna aceleași cu intențiile lui”, transmitea Kim Kardashian.


Preluat de la: Publika.md