Răfuială între membrii a două grupări criminale. Șase persoane au fost reținute (VIDEO)

Șase membri ai unei grupări infracționale au fost reținuți fiind suspectați pentru că au atentat la viața și sănătatea unui bărbat.

Potrivit oamenilor legii la baza motivului răfuielii, ar sta o pretinsă datorie financiară pe care victima până în prezent nu a achitat-o. 

Astfel, la 20 august curent, membrii grupării, aflându-se în Orhei, sub pretextul reglărilor de conturi față de victimă, care la rândul său este membrul altei grupări criminale, anterior condamnată pentru infracțiuni similare, intenționat i-au aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele, iar ulterior lovindu-l cu o bâtă din lemn,  i-au provocat leziuni corporale periculoase pentru viața și sănătatea acestuia.

La scurt timp, cinci suspecți au fost arestați pentru 30 de zile, iar în privința unuia este aplicată măsura obligatorie de nepărăsire a localității, măsurile aplicate au fost decise de către Judecătoria Ciocana.

Dacă vor fi găsiți vinovați de săvârșirea infracțiunilor incriminate, persoanele bănuite riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5  la 7 ani.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie