Racheta cu care Rafael Nadal a câștigat Roland Garros în 2007, vândută cu 118.000 de dolari la licitație

Nadal l-a învins pe Federer cu 6-3, 4-6, 6-3, 6-4 în finala din 2007 de la Paris și a câștigat al treilea titlu de Grand Slam. Spaniolul a mai câștigat ulterior alte 19 titluri, dintre care 14 la Roland Garros, devenind unul dintre cei mai mari jucători din acest sport.

Racheta, pe care Nadal a folosit-o și în meciurile anterioare ale turneului, inclusiv în victoria sa din semifinală împotriva lui Novak Djokovic, a fost vândută pentru 118.206 dolari la o licitație online, Prestige Memorabilia’s The Tennis Auction, care s-a încheiat luni la ora 02.55 GMT.

Aceasta a fost găzduită anterior în Muzeul australian de tenis înainte de terminarea acestuia.

A treia cea mai valoroasă rachetă de tenis din lume

Ea a devenit a treia cea mai valoroasă rachetă de tenis, după racheta lui Nadal de la Australian Open 2022, licitată la 139.700 de dolari, și racheta lui Billie Jean King de la „Bătălia sexelor”, vândută cu 125.000 de dolari.

Nadal a ratat recentul Australian Open din această lună, după ce a suferit o mică ruptură musculară, după revenirea sa după o lungă pauză cauzată de accidentări, la Brisbane International, la începutul lunii ianuarie, potrivit Mediafax.

Cu toate acestea, jucătorul de 37 de ani urmează să revină pe teren în februarie, la turneul ATP 250 de la Doha.


Preluat de la: Unimedia.info