Pur și simplu Dodon continua sa fie Dodon

 

1. Este o parodie să sărbătorești 9 mai in iunie.

2. Dodon expune soldații armatei naționale la infectarea cu covid 19, dat fiind faptul ca Rusia este campioană la infectări si ascunde adevărul despre nivelul extinderii coronavirusului.

3. Plecarea lui Dodon la Moscova este incă o confirmare a faptului că este pudelul lui Putin care execută imediat comenzile date de stapan.

4. Dodon jigneste zeciile de mii de victime deportate si ucise de Rusia, dar mai ales scuipă pe morții din razboiul moldo-rus din 1992.

5. Prin aceasta dovedeste izolarea externă la care este supus de către occident, arătând că în afară de Putin nimeni nu vrea să aibă de-a face cu el.

6. Această vizită nu va aduce nimic R.Moldova. Dupa cum s-a vazut, sprijinul vine din vest, nu din est. Ajutoarele trimise de România și chiar cele trimise de Ungaria au venit pe o platformă de colaborare cu NATO.

7. Pur și simplu Dodon continua sa fie Dodon, sperând că făcând o poză cu Putin va câstiga un nou mandat. Un surogat de presedinte mereu cu telefonul la ureche pentru a primi ordine de la Kremlin.

Anatol Șalaru / facebook.com


Preluat de la: Timpul.md