Protestul unui proprietar de restaurant: Urşi panda de pluş în loc de vizitatori

Urşi panda de pluş în loc de vizitatori! Este un răspuns de protest al unui restaurant din Frankfurt la restricțiile de carantină, care stabilesc că în Germania localurile pot activa doar în regimul Take Away şi prin livrare la domiciliu. Proprietarul a aşezat urşi de jucărie la toate mesele şi îi serveşte pe rând cu mâncare şi băuturi.

„Am vrut să aducem mai multă viaţă acestui local. Ne-am gândit iniţial la urşi de pluş, iar după asta a venit şi ideea urşilor panda. Cuvântul „panda” se asociază cu „pandemia”, a spus proprietarul localului, Giuseppe Fichera.

Luminile din local sunt lăsate aprinse pe timp de noapte, pentru ca trecătorii sa poată admira priveliştea.

Germania a prelungit până la începutul lui ianuarie, restricţiile impuse în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Barurile, restaurantele, instituţiile culturale sau cluburile de sport ar urma să rămână închise timp de peste o lună.

Guvernul german a declarat că va extinde ajutorul financiar pentru firmele afectate de restricții, care, potrivit unor surse, ar putea ajunge la suma de 20 de miliarde de euro, doar în luna decembrie a acestui an.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie