Protest acasă la Nesterovschi. PSRM îi cere să-și depună mandatul de deputat. Cum a reacționat deputatul

Partidul Socialiștilor insistă ca Alexandr Nesterovschi, care săptămâna trecută a părăsit PSRM și s-a alăturat ”ȘOR”, să-și depună mandatul de parlamentar. Pentru a se face mai bine auziți, deputați socialiști, activiști PSRm și ai mișcării de tineret ”Garda Tânără” au organizat un flash mob la Bălți, vizavi de casa în care locuiește Alexandru Nesterovschi.

Manifestanții susțin că Alexandr Nesterovschi a trădat voturile a zeci de mii de alegători care au ales „steaua”, adică Partidul Socialiștilor și nu pentru Nesterovschi personal.

Deputatul Nesterovschi a reacționat printr-o postare pe Facebook. ”Nu credeți că protestați în locul greșit?”, și-a început politicianul postarea. 

”Cum se face că găsești timp și bani pentru astfel de mitinguri, dar nu și pentru lucruri cu adevărat necesare? Ar fi mult mai util să-i cheltuim pentru a ajuta pensionarii noștri, familiile numeroase și cei nevoiași. Pierzi timp și bani pe astfel de flashmob, când chiria de birou de partid este neplătită și ai tăi stau fără salarii”, a mai menționat Alexandr Nesterovschi. 

Amintim că la sfârșitul săptămânii trecute, deputatul a anunțat că părăsește fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor și se alătură Partidului Politic ”ȘOR” PSRM nu exclude că asupra lui Alexandr Nesterovschi s-au făcut presiuni pentru a trăda echipa. Altfel, socialiștii cred că fostul coleg ar fi venit la ei să comunice decizia înainte să o anunțe public. 

 

 

 

 

 


Preluat de la: Publika.md