Proiectele privind politica fiscală şi vamală şi bugetele pentru 2021, votate în prima lectură, în pofida faptului că opoziţia a blocat activitatea Parlamentului

Proiectele privind politica fiscală şi vamală şi bugetele pentru 2021 au fost votate în prima lectură. Acestea au susținute cu un vot majoritar de către deputați în cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului. 

De menționat că aceste proiecte au fost votate fără dezbateri. Deputații le-au votat iniţial fără a fi stabilită ordinea de zi, după care au revenit şi au votat documentele.

Ședința de astăzi a Parlamentului a fost perturbată de numeroase îmbrânceli. Primul caz a avut loc în timp ce ministrul Finanțelor prezenta proiectul politicii fiscale pentru anul 2021. Pentru a calma spiritele, Vlad Batrâncea a decretat o pauză de o oră.

Întorși în sala de Plen, deputații au huiduit și discursul președintelui Comisiei economie, buget și finanțe, care s-a expus privind proiectul de politică bugetar-fiscală.

Drept urmare, a fost luată o nouă pauză.

O a treia tentativă de delurare a ședinței Parlamentului a fost, iarăși marcată de scandal. Întorși în sală, opoziția a blocat din nou tribuna centrală.

Actualmente, a fost emisă o nouă pauza, până la ora 17:00.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie