Pro Moldova și Partidul Șor au avut primele discuții despre demiterea guvernului Chicu / Coaliția de la putere PSRM-PDM va avea astăzi o ședință

Deputații grupului Pro Moldova și partidului Șor au avut prima rundă de discuții organizată de Grupul parlamentar „PRO MOLDOVA” în vederea demiterii actualului guvern. Potrivit unui comunicat al Parlamentului, runda de discuții a avut loc în dimineața zilei de luni, 29 iunie. La discuții s-a abordat și formarea unui nou cabinet de miniștri.

„Discuțiile dintre reprezentanții celor două formațiuni politice au vizat situația politică din țară, ambele părți căzând de acord că în Republica Moldova s-a creat o situația incertă, când fosta coaliție de guvernare a pierdut majoritatea parlamentară din cauza eșecurilor și a erorilor grave comise în contextul crizei pandemice. De asemenea, s-a constatat faptul că din cauza gestionării proaste a situației, guvernul Dodon-Chicu a împins țara și într-o criză economică, ale cărei efecte devin din ce în ce mai vizibile și afectează tot mai mulți cetățeni”, se spune în comunicat.

Conducerea partidelor din coaliția de guvernare, astăzi, se va întruni într-o ședință

Igor Dodon: „Noi astăzi vom avea o ședință cu conducerea partidelor din coaliția de guvernare – conducerea Partidului Socialiștilor și Partidului Democrat – la care voi participa și eu, pentru a discuta agenda pentru următoarele zile – atât a Parlamentului, cât și a Guvernului”.

 


Preluat de la: Timpul.md