PRO MOLDOVA rămâne fără încă un deputat

Grupul parlamentar PRO MOLDOVA a mai rămas fără un deputat. Corneliu Padnevici a ajunțat vineri, 30 octombrie, că părăsește grupul și că își va continua activitatea în calitate de deputat neafiliat.

”Deși am fost printre fondatorii Partidului Pro Moldova și am muncit mult la afirmarea acestuia în calitate de forță politică alternativă, acum simt că nu mai pot contribui cu nimic la dezvoltarea acestui proiect politic.

Nu renunț însă la convingerile și ideile pe care le-am promovat permanent și mă voi concentra pe realizarea proiectelor pentru oameni și pentru comunități, în primul rând din circumscripția Drochia-Dondușeni-Soroca.

În Parlament voi susține inițiativele care să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de trai ale oamenilor și voi evita în continuare populismul și răfuielile politice”, a scris Corneliu Padnevici pe pagina sa de facebook.

După plecarea lui Corneliu Padnevici, grupul PRO MOLDOVA a rămas cu nouă deputați.

PUBLIKA.MD amintește că, la sfârșitul săptămânii trecute, alți patru deputați au părăsit PRO Moldova. Este vorba de Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Ruxanda Glavan și Grigore Repeșiuc.


Preluat de la: Publika.md