Primele declaraţii ale lui Timo Werner după transferul său la Chelsea Londra

Fotbalistul german Timo Werner a făcut primele declaraţii după transferul său la Chelsea Londra. Atacantul a fost achiziţionat cu 53 de milioane de euro de la RB Leipzig.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani a mărturisit că în copilărie urmărea cu mult interes meciurile „aristocraţilor”.

„Chelsea este un club mare. Cunoşteam pe de rost toţi jucătorii acelei echipe care a câştigat Liga Campionilor. Mă refer la echipa cu Didier Drogba şi Frank Lampard, care este acum antrenorul londonezilor. Petr Cech exercită funcţia de director sportiv. A fost ca un mic vis pentru mine.”, a spus atacantul Chelsea Londra, Timo Werner.

Potrivit fotbalistului, un rol important în venirea sa la „albaştri” a fost jucat de antrenorul Frank Lampard, unul dintre cei mai emblematici jucători din istoria clubului de pe „Stamford Bridge”. 

„A fost foarte politicos cu mine. Antrenorul m-a dorit nu doar ca fotbalist, ci şi ca element important în vestiar. Acum ne cunoaştem mai bine unul pe altul. Avem o conexiune bună şi sunt fericit să mă aflu aici.”, a menţionat atacantul Chelsea Londra, Timo Werner.

Neamţul mărturiseşte că admiră stilul de joc practicat în Premier League.

„Sunt un jucător rapid. Cred că e un campionat perfect pentru mine. Este altă ţară, alt campionat. Aici pot să ajung la un alt nivel. Acestea sunt alte două motive pentru care am venit la Chelsea Londra.”, a afirmat atacantul Chelsea Londra, Timo Werner.

Timo Werner a semnat un contract valabil pe 5 ani. Atacantul va încasa 15,5 milioane de euro pe sezon. În ultima ediţie de campionat a Bundesligii germane el a înscris 28 de goluri.


Preluat de la: Publika.md