Preşedintele Igor Dodon s-a întâlnit cu ambasadorul SUA în Moldova, Dereck Hogan. Subiectele discutate

Situația epidemiologică din Republica Moldova a fost astăzi discutată de către preşedintele Igor Dodon şi ambasadorul Statelor Unite ale Americii în țara noastră, E.S. Dereсk J. Hogan, în cadrul unei întrevederi de lucru.

„Astăzi am avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în țara noastră, E.S. Dereсk J. Hogan.

Am abordat un spectru larg de subiecte privind agenda relațiilor bilaterale, subliniind interesul Republicii Moldova în consolidarea acestora. Totodată, am discutat despre situația epidemiologică și eforturile țărilor noastre în combaterea infectării cu virusul de tip nou COVID-19.

De asemenea, am abordat situația politică din Republica Moldova. Am menționat intențiile autorităților moldovenești de a continua implementarea proiectelor social-economice și de infrastructură, angajamente asumate anterior.

Am reiterat poziția fermă a președinției privind promovarea în continuare a politicii externe echilibrate”, a scris preşedintele Igor Dodon pe pagina sa de Fcebook.


Preluat de la: Publika.md