Premii grandioase la Loteria Națională! Un locuitor al Capitalei a câștigat 125 de mii de lei şi o vacanță în Bulgaria

Fiecare ediție a show-ului TV ”Loteria Națională” aduce emoții incredibile și câștiguri impresionante celor care au încredere în biletele generoase și în norocul lor. Emisiunea din 9 noiembrie nu a fost o excepție. În doar 45 de minute, Mircea Marco și Natalia Gordienko au oferit premii în valoare de 617 000 de lei. Oxana Banari din Chișinău a devenit proprietara noului automobil Dacia Logan în jocul ”La un pas de noroc”. Câștigătoarea le-a spus prezentatorilor că din start a refuzat să participe la filmări, dar fiica a convins-o să-și încerce norocul la show-ul care i-a oferit cheile mașinii.

„Acea persoană care îşi va vedea portretul pe moneda numărul zece va fi proprietarul acestui automobil. Doamnelor şi domnilor, atenţie la ecran…. Oxana! Acest automobil vă aparţine şi vă propun să vă urcaţi la volan.”

Sergiu Pîrvu din Sălcuța Nouă, Căușeni, a câștigat jocul „Seifuri”. El s-a ales cu 120 000 de lei. Bărbatul a povestit că va oferi o parte din bani părinților, iar cu restul va face reparație în casă.

„Deschidem seiful cu numărul unu, ce ne aduce? Daa..Înmulţit la doi! Fantastic! Sergiu, 120 de mii de lei!”

Iurie Gonța din Capitală a obținut ocazia excelentă de a juca pentru MegaJackpotul de până la 5 000 000 de lei. Finalistul a câștigat 120 000 de lei și un bonus excelent – o călătorie de 5 zile pentru doi la Sofia.

„Câştigul dumneavoastră din această seară constitue de 125 de mii de lei şi excursia în Bulgaria.”

Ceilalți participanți ai show-ului nu s-au întors acasă cu buzunarele goale. Natalia Gordienko le-a oferit câte 10 000 de lei și un bilet ”Șeptarul de diamant”, încărcat cu premii de până la 3 000 000 de lei.

Ca să devii participant la show-ul televizat ”Loteria Națională”, trebuie să înregistrezi biletul pe site-ul www.7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777. Show-ul poate fi urmărit la Publika TV, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 20:00.


Preluat de la: Publika.md