Premierul Ion Chicu a inspectat drumurile din raionul Glodeni, aflate în reparație

După ce săptămâna trecută mai mulţi primari din raionul Glodeni s-au plâns că reparaţia drumurilor întârzie, joi premierul Ion Chicu a decis să meargă în vizită pentru a discuta cu responsabilii. Chicu a cerut antreprenorului care se ocupă de efectuarea lucrărilor să mobilizeze mai mulţi muncitori, dar şi şi tehnica necesară suplimentară pentru ca totul să fie efectuat în termen.

„Am mers în localităţii Cajba, Ciuciulea şi la Cuhneşti. Vedem că deja au început lucrările, în unele dintre ele deja s-au finalizat. Aici încă continuă. Este mult de lucru la Glodeni, dar am vorbit şi ei vor mobiliza echipe suplimentare”, a declarat premierul 

Despre faptul că lucrările de reabilitare care urmau să aibă loc în cadrul „Programului Drumuri bune pentru toţi” sunt tergiversate, primarii din mai multe sate, dar şi conducerea raionul Glodeni, i-au comunicat premierului Ion Chicu în cadrul unei întâlniri la Guvern. Şeful Cabinetului de miniştri a cerut responsabililor de la Ministerul Economiei şi Infrastructurii, dar şi celor de la Administraţia de Stat a Drumului să se implice în acest caz.

 


Preluat de la: Publika.md