Povestea incredibilă a unei bunici, care este însărcinată cu propria nepoată

O tânără din Statele Unite ale Americii a aflat de la medici că este infertilă și că nu va putea naște vreodată un copil, așa că mama ei a decis să își poarte nepoata în pântece și să îi dea naștere, scrie a1.ro.

Aceasta este incredibila poveste a unei tinere pe nume Breanna Lockwood, care s-a chinuit timp de mulți ani cu neplăcerile cauzate de infertilitate.

A făcut mai bine de patru sute de injecții și numeroase proceduri menite s-o ajute să rămână însărcinată, dar cu cât timpul a trecut, cu atât Breanna și-a dat seama că îi scad șansele să poată deveni mamă vreodată.

După o sarcină extrauterină și câteva avorturi, ultima șansă a fost aceea de-a alege o mamă surogat.

Breanna Lockwood a dezvăluit că a început să se gândească la vreo prietenă suficient de sănătoasă și dornică să facă acest lucru. Și fiindcă tânăra nu era convinsă că a găsit mama surogat perfectă pentru viitorul său copil, mama acesteia a propus să facă ea acest lucru.

La 51 de ani, Julie Loving a devenit nu doar bunică, ci și mamă purtătoare pentru fetița fiicei sale.

După numeroase analize de sănătate, medicii au ajuns la concluzia că femeia are o sănătate de fier și că poate concura oricând cu o femeie de 30 de ani. Procedura a decurs conform planului și, în scurt timp, Breanna și mama sa s-au bucurat de un test pozitiv.

„Breanna și-a dorit să devină mamă de când era mică. Când îți vezi copilul chinuindu-se cu infertilitatea, faci tot ce îți stă în putință ca să îl ajuți”, a zis fericita bunică, care urmează să nască în noiembrie 2020.


Preluat de la: Publika.md