Politicienii moldoveni către populaţie: Sărbători luminate, dar cel mai important, petrecute acasă, în izolare

Sărbători luminate, dar cel mai important, petrecute acasă, în izolare. Acesta este apelul premierului, dar și a mai multor politicieni care au venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia sfintelor sărbători de Paște. Ei s-au arătat convinși că dacă acum cetățenii vor respecta îndemnul, pandemia va trece.

În mesajul său de felicitare, premierul Ion Chicu afirmă că, în acest an, pentru binele nostru și al apropiaților noștri, vom renunța la mai multe tradiții. Prim-ministrul i-a îndemnat pe oameni să conștientizeze cât de multe putem face unii pentru alții doar păstrând distanța și izolându-ne.

Iar președintele grupului parlamentar PRO MOLDOVA, Andrian Candu, i-a îndemnat pe oameni să fie responsabili față de cei dragi:

„Anul acesta vă rog, vă implor, să ne rugăm de acasă. Să ciocnim ouă la distanță și să ne rugăm pentru cei dragi împreună, dar izolați. Știu că acestă perspectivă ne aduce multă suferință. Dar trebuie să rezistăm ispitelor.”

Și președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, a venit cu același îndemn pentru cetățeni.  Într-o postare pe pagina sa de Facebook, politicianul i-a sfătuit pe oameni să fie mai buni și s-a arătat încrezători că vin vremuri mai bune. 

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, i-a îndemnat pe oameni să stea acasă:

„Hai să avem grijă de medicii noștri care sunt extraordinari și să rămânem acasă, să petrecem în sânul familiilor această sărbătoare frumoasă. Paște fericit tuturor.”


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie