Poliţia i-a venit de hac. Un hoţ de buzunare a fost reţinut, după ce a furat un portmoneu dintr-un microbuz de rută din Capitală

Un bărbat din raionul Criuleni a fost reținut de polițiști, după ce a furat portmoneul din geanta unei femei, în timp ce se deplasa într-un microbuz de rută din Capitală.

Incidentul a avut loc în data de 1 februarie, în jurul orelor 15:00, într-un maxi taxi de pe ruta 166.

Individul, un bărbat de 46 de ani, profitând de neatenția victimei, o femeie în vârstă de 36 de ani, în mod tainic i-a sustras din geantă portmoneul în care se aflau actele de identitate, carduri bancare și mijloace bănești. Prejudiciul estimat de victimă constituie 4.702 lei.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, individul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că banii care se aflau în portmoneu i-a cheltuit.

Totodată polițiștii au stabilit că bărbatul nu este la prima abatere de la lege. Pe parcursul anului 2019, acesta a comis un furt și o pungășie în raionul Orhei și sectorul Centru al Capitalei. Ulterior bărbatul se eschiva de a se prezenta la solicitatrea forțelor de ordine și a fost anunțat în căutare.

Pentru fapta comisă, individul își va petrece următorul an după gratii.

Poliţia Capitalei reaminteşte şi recomandă cetăţenilor:


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie