Poate sună cinic, dar e adevărat. Detaliul neștiut despre morții de COVID-19

Klaus Püschel, medic legist german este de părere că toate victimele coronavirusului cărora le-a făcut autopsie ar fi murit în cursul acestui an din cauza comorbidități foarte grave.

Recent, medicul legist a afirmat că „oricât de crud ar suna, oricum ar fi murit în cursul acestui an” , referindu-se la persoanele infectate cu coronavirus care ulterior au decedat.

Medicul legist Klaus Püschel face autopsia pacienților din Hamburg decedați din cauza coronavirusului și este convins că boala este mai puțin gravă decât se crede în general.
De asemenea, Klaus Püschel susține că germanii ar trebui să învețe să conviețuiască și cu această boală, chiar fără carantină.

Toate victimele coronavirusului cărora le-a făcut autopsia aveau comorbidități atât de grave, încât, „oricât de crud ar suna, oricum ar fi murit în cursul acestui an”, a afirmat medicul legis.

Klaus Püschel este adeptul revenirii treptate la viața anterioară pandemiei și a rugat-o public pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, să înceapă imediat acest proces, deoarece „acum este momentul potrivit”.

O opinie asemănătoare cu a medicului legist din Hamburg are și psihiatrul Michael Schulte-Markwort:

„Nici una dintre cifrele pe care le cunoaștem nu justifică teama manifestată în Germania față de virus”, a declarat acesta, potrivit libertatea.ro

 


Preluat de la: Timpul.md

 Fără categorie