Platon, la sfat cu Pruteanu. Cei doi au fost surprinşi într-un local din Capitală (VIDEO)

Omul de afaceri, Veaceslav Platon a avut o întrevedere cu Oleg Pruteanu, alias Borman. Cei doi s-au întâlnit într-un local din Capitală. Un video cu ei din timpul discuţiilor a fost plasat pe Youtube de către Deschide.md.

Contactat telefonic de către TV8, Platon a confirmat că s-a întâlnit cu Borman, însă acest lucru a avut loc în vară. Astfel, acesta a declarat că întrevederea lor nu a fost întâmplătoare. El a vrut să-i mulţumească lui Pruteanu, pentru că i-a adus câteva mere, atunci când stătea în închisoare şi nu avea ce mânca. În plus, el a mai declarat că anterior nu se cunoştea personal cu Borman.

Amintim că Veaceslav Platon a fost eliberat din închisoare, în iunie anul trecut, după patru ani de detenţie. Hotărârea privind eliberarea lui Veaceslav Platon a fost luată în baza demersului procurorului general, Alexandr Stoianoglo.

Iar Oleg Pruteanu, alias Borman, se află în arest preventiv de aproape trei ani. El este acuzat de trafic de droguri, a fost eliberat din Penitenciarul 16 „Pruncul” la 24 iulie 2020. Potrivit deciziei Judecătoriei Buiucani, Borman este plasat sub control judiciar.


Preluat de la: Publika.md