Peşte MORT într-un iaz din Ermoclia. Oamenii cred că ar fi fost otrăvit (FOTO)

Zeci de kilograme de peşte mort plutesc la suprafaţa apei în iazul din satul Ermoclia, raionul Ștefan Vodă. Oamenii cred că acesta ar fi fost otrăvit.

Un martor ocular a postat câteva imagini cu dezastrul de acolo pe o reţea de socializare.

„Pur și simplu nu am cuvinte. Sper că ți-ai liniștit diavolul din tine și acum te simți împlinit, nu-i nimic, roata se întoarce. Și banii investiți se întorc, păcatele însă mai greu se spală. Peștele din poze e a 10-a parte din tot peștele care plutește pe iaz, și încă nu a murit tot, se ridică la suprafață tot mai mult văzând cu ochii. Iar mirosul care persistă pur și simplu e insuportabil. Nu v-ați gândit la oamenii care pescuiesc acolo, putea fi mai urât. Ieri incendiul, azi peștele, mâine ce urmează?”, a scris revoltat autorul pozelor.

Autorităţile locale au declarat că urmează să se documenteze referitor la această situaţie. Deocamdată nu cunoaştem dacă Inspectoratul Ecologic are informaţii cu referire la acest caz.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă.  


Preluat de la: Publika.md