Pe ce drumuri din Chișinău continuă lucrările de reparație

Totodată, pentru sporirea siguranței în traficul rutier în Chișinău, săptămîna trecută, a fost aplicat marcajul rutier pe o suprafață de peste 1200 m.p. , fiind, de asemenea, reparate 58 de indicatoare rutiere.

La fel, în cadrul proiectelor contractate de Direcția Generală Mobilitate Urbană, continuă lucrările de reparație capitală a podului din str. Mihai Viteazu, reabilitarea zonelor pietonale de pe bd. Decebal și bd. Renașterii Naționale, repararea căilor de acces către instituțiile de învățămînt din sectoarele Ciocana și Botanica, în timp ce pe str. Petricani au fost încheiate lucrările de aplicare a straturile de Slurry Seal.

Mai mult, pe parcursul săptămînii trecute au fost desfășurate și acțiuni de reparație și întreținere a canalizării pluviale, prin curățarea de frunze și gunoaie a peste 140 de guri de captare, iar alte peste 60 de elemente ale sistemului pluvial fiind supuse lucrărilor de reparație. Lucrările de întreținere a infrastructurii rutiere vor continua și pe parcursul săptămînii curente.


Preluat de la: Noi.md