Pavel Filip, despre decizia membrilor a mai multor Organizații Teritoriale a PDM de a părăsi formațiunea

”Fake news-uri”. Așa a numit președintele PDM Pavel Filip mai multe știri care au apărut în ultima perioadă în mass-media în legătură cu evenimentele care au loc interiorul Partidului Democrat. Pavel Filip s-a referit la decizia membrilor a mai multor Organizații Teritoriale a PDM de a părăsi formațiunea. Politicianul afirmă că informațiile nu sunt veridice, și că în adresa partidului ar avea loc un atac media.

”Cu toții am văzut știrea despre ce s-a întâmplat la Orhei, precum că organizația Partidului Democrat din Orhei a plecat. Fals. Au plecat doi oameni. Echipa rămâne integră, nimeni nicăieri nu a plecat. De acolo a plecat domnul Ion Frunză, care, de fapt, demult nu mai era la Partidul Democrat pentru că reprezintă formațiunea politică Pro Moldova. Anume acest personaj a fost la unul din colegii noștri deputați și i-a făcut oferta, câteva luni bune în urmă, de 300.000 de dolari dacă este deacord să adere la formațiunea Pro Moldova și mai scump de 350.000 dacă este deacord să adere la formațiunea Șor. Al doilea care a plecat este domnul Șterbate, care venea în fiecare zi și solicita funcția de director de spital.”, a declarat președintele PDM Pavel Filip.

Potrivit lui Filip, o situație similară a avut în cazul anunțului despre plecarea membrilor Organizației Teritoriale Briceni a PDM. 

”Într-adevăr a avut loc o ședință unde au participat 12 oameni, și care catogoric au spus că nu pleacă nicăieri. Doar doi, sunt cei care au semnat.”, a afirmat Pavel Filip.

CITEȘTE ȘI: Membrii OT PDM Briceni au părăsit partidul. ”Nu mai avem încredere în Pavel Filip”

CITEȘTE ȘI: Reacția conducerii PDM după plecările din OT Briceni. „Este episodul II din serialul “Frigăruii”

CITEȘTE ȘI: Membrii Organizației Teritoriale a PDM din Florești au părăsit formațiunea (DOC)

 


Preluat de la: Publika.md