Patru tineri și-au încheiat stagiile desfășurate la Ministerul Educației și Cercetări

Doi dintre aceștia urmează să fie angajați în cadrul instituției, notează Noi.md.

Timp de aproape șase luni, tinerii, ghidați de mentorii lor, au activat în cadrul Direcției politici în domeniul învățămîntului superior, Direcției politici în domeniul învățămîntului profesional tehnic, Direcției politici în domeniul tineret și Direcției management instituțional. Aceștia au fost inițiați în activitatea ministerului și au fost implicați în realizarea diferitor activități din cadrul subdiviziunilor MEC.

La încheierea programului de stagii, Secretarul general al ministerului, Nadejda Velișco, le-a mulțumit tinerilor pentru efortul și dedicația de care au dat dovadă pe parcursul activității lor în cadrul MEC și le-a înmînat certificate de desfășurare a stagiului.

Programul de stagii plătite în serviciul public este dedicat tinerilor cu vîrsta între 18 și 29 de ani, studenți sau absolvenți ai instituțiilor de învățămînt superior din țara noastră. În prezent, are loc recrutarea stagiarilor în cadrul unei noi ediții a programului, care se va desfășura în perioada iunie-noiembrie 2024.


Preluat de la: Noi.md