Partidul Politic PRO MOLDOVA, înregistrat oficial

Partidul Politic PRO MOLDOVA a fost înregistrat oficial. Anunţul a fost făcut, luni 22 iunie, de către preşedintele formaţiunii Andrian Candu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit lui Candu, pentru înregistrarea formaţiunii, au fost colectate peste 6 mii de semnături şi constituite 23 de organizaţii teritoriale, iar la începutul lunii iunie a fost organizat Congresul de constituire. 

„Partidul PRO MOLDOVA este un partid modern de centru-dreapta, care crede că Moldova poate şi va reuşi să iasă din acest cataclism cauzat de pierderea valorilor şi promovarea nulităţilor. Pledăm pentru reanimarea tradiţiilor noastre strămoşeşti, impregnate cu note de tehnologii avansate şi bune practici de guvernare”, a declarat Andrian Candu. 

„Din această săptămână, partidul îşi va începe activitatea (…). Fără PRO MOLDOVA nu se va realiza nimic în viaţa politică din Republica Moldova”, a spus Andrian Candu 

Potrivit lui Candu, echipa pe care o conduce va întreprinde măsuri pentru a crea o nouă majoritatea parlamentară în scopul debarcării actualului guvern şi instalării unui nou Executiv.

Totodată, Andrian Candu a menţionat că partidul încă nu a luat o decizie privind alegerile prezidenţiale.


Preluat de la: Publika.md