O vidră singuratică și-a găsit perechea cu ajutorul unui "site de matrimoniale" creat special pentru ea

Angajații unui sanctuar pentru animale marine au creat un site special pentru a ajuta o vidră singuratică să-și găsească perechea, scrie CNN

Harris, o vidră asiatică în vârstă de 10 ani, aflată la Sanctuarul la Cornish Seal din Anglia, și-a pierdut partenera, Apricot, după ce aceasta a murit la vârsta de 16 ani. Personalul adăpostului i-a pregătit un profil pe site-ul special creat pentru ea,”Fishing for Love”, în speranța că așa vor reuși să găsească un alt exemplar.

„Sunt foarte atent, îmi plac îmbrățișările și sunt un foarte bun ascultător”, este descrierea lui Harris.

Vidra Harris a venit la sanctuar în 2016, după ce a fost respins de familia sa aflată la grădina zoologică Welsh Mountain. „A fost un partener foarte iubitor pentru Apricot, așa că atunci când ea a murit cu câteva săptămâni în urmă, Harris a fost devastat”, a spus una dintre angajatele sanctuarului.

Deoarece vidrele trăiesc în perechi, iar Harris a fost un partener iubitor, îngrijitorii săi au decis că merită o a doua șansă la dragoste. Din fericire, Harris și-a găsit repede o parteneră aflată într-un sanctuar din Scarborough. La rândul ei, Pumpkin își pierduse recent partenerul.


Preluat de la: Publika.md