O tânără din Rusia intenționează să aibă peste 100 de copii, cu ajutorul mamelor surogat

Căsătorită cu un milionar în vârstă de 56 de ani, Christina Ozturk, 23 de ani, originară din Moscova, intenționează să aibă până la 105 copii biologici, cu ajutorul mamelor surogat. Tânăra are deja 11 odrasle, informează Daily Mail, citat de libertatea.ro.

Devenită mamă la vârsta de 17 ani, pe vremea când nu îl cunoștea pe Galip Ozturk, soțul ei, rusoaica a reușit să aibă încă zece copii, în doar zece luni. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul mamelor surogat. Mustafa, primul dintre cei zece micuți, s-a născut pe 10 martie 2020, în timp ce ultimul a venit pe lume la data de 16 ianuarie 2021.

Christina Ozturk a declarat că ea și soțul ei își doresc peste 100 de copii.

”Nu știu câți vor fi în cele din urmă, dar cu siguranță nu intenționăm să ne oprim la 10”, a afirmat tânăra.

Femeia, care insistă pe o rutină strictă de îngrijire a copiilor, a dezvăluit că micuții dorm între orele 20:00 și 06:00 în fiecare noapte și că bonele familiei înregistrează fiecare detaliu într-un set de jurnale.

Christina și Galip Ozturk, un magnat al imobiliarelor și al transportului, s-au cunoscut în orașul Batumi, din Georgia, în timpul unei vacanțe. Tânăra a spus că s-a îndrăgostit la prima vedere de bărbatul originar din Turcia, pe care l-a descris drept ”mentorul, îndrumătorul și prințul său din basme”.

Femeia a mai afirmat că, în ciuda faptului că Galip este mult mai în vârstă decât ea și are deja copii adulți, vrea să aibă o familie numeroasă.

La început, Christina și soțul ei au stabilit să aibă un copil în fiecare an. Apoi, cei doi au decis să apeleze la mame surogat.


Preluat de la: Publika.md