O nouă săptămână – noi recorduri. PRIME TV, lider incontestabil în cotele de audienţă printre toate televiziunile din Moldova

O nouă săptămână – noi recorduri de audienţă la PRIME! Timp de două zile consecutiv, luni şi marţi, postul nostru a fost lider incontestabil în cotele de audienţă printre toate televiziunile din Moldova.

Cele mai vizionate produse marca PRIME sunt cele din prime-time-ul de seară, arată măsurătorul oficial de audienţe TV, AGB Nielsen Media Research.

Emisiunea „VORBESTE MOLDOVA” de la PRIME rămâne a fi cea mai populară din Moldova. În zilele de 4 şi 5 octombrie, talk-show-ul a fost urmărit, în medie, de 260 de mii de telespectatori pe minut, adică de trei ori mai mulţi decât programul tv clasat pe poziţia secundă în topul audienţelor pentru segmentul orei 20:00-21:00. Iar asta înseamnă că fiecare al patrulea telespectator care avea televizorul conectat în acest interval de timp a ales să privească PRIME. 

„PRIMELE STIRI” de la ora 18:00 şi 21:00 sunt lideri naţionali printre buletinele de ştiri difuzate în prime-time-ul de seară. Principalul program informativ al ţării, difuzat la PRIME la ora 21:00 rămâne cel mai popular program de ştiri din Moldova şi a fost urmărit în zilele de luni şi marţi de peste 180 de mii de oameni, în medie, pe minut. În aceeaşi perioadă, ediţia de limbă rusă a ştirilor PRIME a fost lider de audienţă fără drept de apel printre programele informative difuzate între 18:00 şi 19:00.

Principala emisiune despre sănătate din Moldova, „DOCTORII”, difuzată la ora 17:00 a fost vizionată în primele două zile ale săptămânii de 17 mii de telespectatori, în medie, pe minut.

Şi mai popular a devenit game-show-ul „100 de moldoveni au zis”, difuzat la ora 19:00. În zilele de 3 şi 4 octombrie, emisiunea a fost urmărită de 130 de mii de telespectatori, în medie, pe minut – o audienţă record de la începutul acestui sezon! Astfel, „100 de moldoveni au zis” este cel urmărit proiect de divertisment din ţara noastră.

Iar cel mai popular matinal produs în Moldova, „Prima Oră” de la PRIME a fost urmărit în zilele de luni şi marţi de peste 17 mii de oameni, în medie, pe minut.

Jocul TV, „Roata Norocului” a fost cel mai popular show de divertisment în seara de vineri, 2 octombrie, când a fost urmărit de 90 de mii de telespectatori, în medie, pe minut.

Astfel, aceste date reconfirmă faptul că PRIME rămâne a fi televiziunea numărul 1 din Moldova, iar aceasta este alegerea telespectatorilor.


Preluat de la: Publika.md