O nouă lovitură pentru lumea sportului. Tenismenul Novak Djokovic, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Liderul mondial al tenisului masculin, Novak Djokovic, a anunţat că a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, informează agerpres.ro.

Este al treilea tenismen care s-a îmbolnăvit de COVID-19. După bulgarul Grigor Dimitrov, Borna Coric e cel de-al doilea jucător infectat recent cu noul coronavirus. Cei doi au participat în weekend la turneul de la Zadar, Croația, din cadrul circuitului demonstrativ Adria Tour, organizat de liderul mondial Novak Djokovic.

Coric a anunțat pe rețele de socializare că a fost testat pozitiv, însă se simte bine și nu are niciun fel de simptom. El a intrat în contact direct cu Dimitrov, care s-a retras de la competiție, deoarece s-a simțit rău, iar a doua zi a mărturisit că a fost diagnosticat cu COVID-19.

La scurt timp după anunțul bulgarului, finala de la Adria Tour dintre sârbul Novak Djokovic și rusul Andrei Rubliov a fost anulată.

În luna aprilie, Novak Djokovic spunea că se va confrunta cu o dilemă în cazul în care va deveni obligatorie vaccinarea jucătorilor înainte ca aceştia să poată concura din nou după reluarea sezonului, întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, scrie digi24.ro.

„Personal, mă opun vaccinării şi nu mi-aş dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez pentru a putea călători”, a spus Djokovic într-un videochat live pe Facebook cu alţi sportivi sârbi.

CITEŞTE ŞI: Lumea tenisului, lovită dur de noul virus! Încă un jucător bolnav de COVID-19


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie